Kocsonyafesztivál első nap – röviden

Tegnap régi, ritkán látott barátokkal kilátogattunk, első nap. Nagy Feró délutáni matinéjára nem is akartunk kiérni, első cél a Paddy and the Rats koncert volt.
Lett volna inkább mondjuk Firkin.

A koncert vége felé már kifejezetten unatkoztam, véleményem szerint meglehetősen sablonos, és eléggé egyszerű (itt kijavított Sün felesége: nagyon egyszerű) zenét toltak, enyhe hakni-jelleggel. De úgy látszott, a helyi gimnazistáknak ez jött be.
Lehet, az a baj, hogy ismerünk sokkal jobbakat. Sünnel meg kicsit elszégyelltük magunkat, mikor az amúgy nem kifejezetten szimpatikus Kalácska Gábor (bocsi, ír álnevét nem jegyeztem meg) a régi iskoláját (nem, nem old-school) emlegette. :)

Érdekessége volt a fesztiválnak, hogy kétszer körbejártuk, és sehol nem találtunk programot. Számtalan más rendezvényhez találtunk programot, sőt, az egész fesztivál tele van egy rendezvény programjával tapétázva, de az is valami egészen más, nem a kocsonyafeszt. Pedig meg akartuk tudni, hogy aznap este még mi várható, és az adott színpadon épp ki játszik (hogy a jövőben el tudjuk kerülni). Tömeg, részeg nyolcadikosok voltak, mint rendesen, a furcsa még az erős rendőri jelenlét volt. Meg kiváló illatú ételek, veszélyes lehet éhesen bóklászni, olyan a választék :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.