Twitter for Mac “Super Secret” tulajdonságok kikódolása

Egy hete, mikor írtam a Tweetie filterezéséről még nem tudtam, hogy hamarosan, azaz csütörtökön megjelenik, azaz most már megjelent a következő verzió. Ami már a Twitter for Mac nevet viseli (ezt speciel tudtam :)

A programnak van pár szép fícsöre, halom dolog nem jó benne, meg van aminek működnie kéne de nálam mégsem teszi, mindegy, most nem kritika jön.
Kiderült ugyanis, hogy van pár “super secret” fícsör benne, amit a legutóbbi MacHeist nanobundle vásárlói érhetnek el. Nekik anno megígérték, hogy megkapják a vásárlásukhoz a majdan megjelenő Tweetie2-t, de az időközben baszott megjelenni, majd most Twitter néven ingyen jött. Ezzel kompenzálják őket, ugye.
Screenshot készült a titkos panelról.
Én meg úgy voltam vele, ha be lehet kapcsolni, akkor az bizony ott van, akkor miért ne keresném meg? Ma délelőtt nekiültem, és sikerült bekapcsolni őket:

Túlzottan nem hiányoztak, inkább a “szakmai érdeklődés” (hehe) csináltatta velem. Először a második meg harmadikat intéztem, mert azok mégis remek kényelmi megoldásnak tűntek. A hide in background annak jöhet jól, akinek nagyon zsúfolt a timeline és a folyamatos update miatt könnyen elterelné a figyelmét a munkáról vagy bármi másról.

Most csak a Terminal-parancsokat adom meg, hogy lehet ezeket bekapcsolni (ugyanabban a sorrendben, mint a képen) mert éhes vagyok:
defaults write com.twitter.twitter-mac UserTimelineDerepeater -bool TRUE
defaults write com.twitter.twitter-mac ScrollingMakesKeyAndOrdersFront -bool TRUE
defaults write com.twitter.twitter-mac TypeAnywhereToTweet -bool TRUE
defaults write com.twitter.twitter-mac HideInBackground -bool TRUE
defaults write com.twitter.twitter-mac ESCClosesComposeWindow -bool TRUE

Kikapcsolni értelemszerűen a FALSE-szal. Vagy törölni.

Azt hiszem, most reggelizek egyet, és még kutakodok, mert találtam egyéb érdekes dolgokat is, amikkel jó lenne rájönni, hogy tudnék kezdeni valamit. Ja, filterezésre gui itt sincs, de a korábbi trükk sem működik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.