P3 boxset

https://i0.wp.com/www.neuromancer.hu/blog/wired/P3_boxset/p3boxsetexploitedview.jpg?w=525
PORTISHEAD | THIRD
this limited edition boxset contains:
1GB USB MEMORY STICK
featuring the album plus the following films:
ADE’S HOUSE – MACHINE GUN
THE RIP – LIVE AT MR WOLFS
WE CARRY ON
THE TRULY SPECTACULAR UNIVERSAL CONFERENCE FILM

2 × VINYL LP
ETCHED 12″ OF MACHINE GUN
LIMITED EDITION PRINT FROM NICK UFF
Ongoing online content


Egyelőre bontatlan

[P]endrive :)

Pébetű

fehér

első korong

első korong, hátsó borító

második korong

második korong, hátsó borító

Machine Gun

Machine Gun gravírozott oldala

borítók összerakva

hátsó borítók összerakva

Nick Uff nyomat

We Carry On

A nyomatból többféle létezik (én eddig ötfélével találkoztam neten), véletlenszerűen kerül a csomagba, melyik. Az enyém a We Carry On teljesen ijesztő klipjéből (ami rajta van az usb P betűn) egy jelenet. Mivel fenn van jútyúbon is, ezért be is ágyazom ide. A szám önmagában felkavaró, de ezzel a klip rendesen félelmetes tud lenni:

Belinkelem továbbá a szintén a P betűn, de onnan jútyúbon is megtalálható 2007-es, kocsmai The Rip-előadást, ami videó pont a folytatása egy korábbi bejegyzésemben emlegetett 2007-es élő előadás pont rossz helyen véget érő videójának.
A hanglemezek (csak az album) amúgy vastagok és nehezek, tuti nem sima, hanem legalább 180 grammos vinylről van szó, elég fasza.


Machine Gun in action

5 Replies to “P3 boxset”

  1. @sala: persze ez zommel marketing. Mert mig sok kiadonal (foleg fuggetlen, de hires, pl Ninja Tune vagy On-U Sound kiado, hogy ket kedvencem emlitsem, utobbinal a kislemezek – pontosabban disco plate-ek – ma is csak bakeliten jelennek meg, mint a kis dubstep muhelyek legtobb kiadvanya, pl ld Hyperdub records) es zenekarnal (zommel elektronikus zenekarnal, pl Portishead vagy Tricky osszes albuma mindig megjelent bakeliten is) soha nem szunt meg a hanglemezkiadas, a mainstreamebb dolgoknal (“egyeb ‘nagyok'” ;) az utobbi par evben jottek ra a fejesek, hogy mivel lehet ellensulyozni a csokkeno eladasokat: kulonleges bakelit verziokkal. Az audiofil meg a nagyonnagy rajongo ugyis megveszi, pedig tobbet kernek erte, mint a cd-ert, persze tobbet is kapsz, egyreszt egy exkluziv kiadvanyt, mert gyakran tartalmaznak ezek vinyl-only bonus tracket (albumok sima hanglemezvaltozatairol ebszelek, nem boxsetekrol most), es gyakran limitaltak ezek, tovabba nagyobb felbontasban ott az artwork, es ne feledjuk a jobb hangzast.
    Egyre tobb cuccot adnak ki ilyen formaban is, olyan eloadoktol is, akiknek soha semmijuk nem jelent meg korabban hanglemezen, max cd+mc. Egy nagy System of a Down-rajongo Cimboramnak lottem peldaul par eve egy amerikai kiadasu (60hz!) haromoldalas bakelit (negyedik oldal gravirozott minta) Tankian szoloalbumot, aminek az volt meg a szepsege, hogy papirtokba a lemezek melle volt csusztatva a musoros cd is. Ez talan a legjobb valtozat, mert onnan rippelheto ipodra azonnal ha magaddal akarod vinni :)
    Es akkor meg nem beszeltem a 180 grammos vagy nehezebb audiofil ujrakiadasokrol :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *