Tricky Magyarországon!

Nem elég, hogy jön július végén a Nine Inch Nails (a két évvel ezelőttit ki kellett hagynom, de hibás döntés volt, már amennyire döntés, bonyolult, mindegy), meg lesz valami titkos vendég, de biztos nem a NIN|JA-t hozzák, azaz NIN + Jane’s Addiction, mert Európában csak az Egyesült Királyságba jönnek együtt elvileg (az előbbi link túlvégén ingyenesen letölthető EP), pedig jó lenne, hanem!
Tricky!
Sajnos a Szigetre, pedig reméltem, hogy tavalyival ellentétben idén nem kell Szigetre mennem, de a fesztivál honlapja szerint igen. Tricky myspace oldalán augusztusi dátumok még nincsenek (A hozzá köthető domain-ek meg valamiért most nem üzemelnek, még a Brown Punk sem). Last.fm-en fenn van, augusztus 12-ei dátummal, ami vagy igaz vagy nem, mert ahogy nézem akkor kezdődik a fesztivál.

Tricky fellépései mindig nagyon durvák és intenzívek (van nekem jópár koncertfelvételem), még ilyen talk-show haknit is teljes gőzzel nyom le, maximálisan beindulva. Tehát durva lesz. Ott a helyem. Meg azt hiszem ideje szétnéznem külföldi oldalakon és megvenni bakeliten a Knowle West Boy-t, hogy az is meg legyen eredetiben (a többi soralbum audio cd-n már meg van, kettő közülük korlátozott különleges kiadás, a Knowle West Boy elektronikusan meg flac-ben).
Júniusban meg a PeCsában Down lesz, tavalyi jól elmaradt helyett. (A többi sziget fellépő meg megtekinthető a fesztivál honlapján, tudnék összeállítani egy erős napot magamnak.)

3 Replies to “Tricky Magyarországon!”

  1. hat igen ezeket el tudnam viselni egy nap (mert csak a Tricky-nap leszek ott) es mondjuk nem ugyanabban az idopontban. Mndjuk egy kis Tiken Jah Fakoly-val (de meg van par cucc ami erdekelne)

    ha visszanezegetsz a sziget idejeig akkor talalsz majd idonkent itt (a blogon nem ebben a bejegyzesben) feltoltott Tricky koncerteket, 1995-tol 2008-ig :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.